Nasty ratz Zapálili ohně

Tak a teď rozjezdu novou éru své blogovací existence! Tak proč si k tomu nevít kapelu která novou éru začala taky? Ještě mám v záloze jednu, máte se tedy na co těšit!

Nasty ratz prošli kompletními personálními změnami krom zpěváka Jaka Widova odešli všichni do kapely Double raw. Chvíli to vypadalo, že Nasty ratz možná končí již domluvený koncert na Sleazefestu. Opak byl naštěstí pravdou a kapela se vrátila s energií sobě a svému stylu vlastní!

Prakticky kompletní obměna muzikantů se samozřejmě na zvuku podepsala, ale v dobrém slova smyslu. Malinko tamější nádech na pozadí kvalitní hudby doplněná o chemii kterou z muzikantů cítím. A to mám ráda.

Klipu nemůžu prakticky nic vytknout, zas takový hnidopich být nechci abych rýpala... Je tam akce, má to atmosféru, nápad a je to originální. Zažehl, troufám si říct, že doslova nový plamen v srdci rockové hudby. Zní to ode mě trochu zvláštně, v mé hlavě to znělo líp, ale doufám, že se chápeme ... V klipu to zkrátka hoří a ve mě jako posluchači taky.

Poetic justice je zatím nejlepší počin kapely která je s každým dalším singlem lepší a lepší takže se máme rozhodně na co těšit. Režie se ujal Balkins který s Nasty ratz dělal jejich předchozí Price of love. Tak už dost keců, rozhodně si video pusťte a dejte vědět co si o něm myslíte!

Komentáře

Oblíbené příspěvky